XXXV Pielgrzymka Ludzi Pracy do Częstochowy – zapraszamy

Dodano na strone 20 czerwca 2017

Zarząd Regionu NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego zaprasza członków Związku do udziału w corocznej Pielgrzymce Ludzi Pracy do Częstochowy, która odbędzie się w dniach 16 – 17 września 2017 r.

Koszt uczestnictwa w pielgrzymce w zależności od wybranego miejsca noclegowego:
1. Hotel „Zacisze”  – 125 zł
2. „U Anny” – 105 zł
3. Pensjonat „Mały Dworek”  – 110 zł
Cena obejmuje przejazd, nocleg, dwa obiady oraz śniadanie w miejscu zakwaterowania.

Zapisy na pielgrzymkę prowadzone są w sekretariacie Zarządu Regionu NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego, tel. 91 422 74 22, e-mail: solidarnosc@solidarnosc.szczecin.pl Szczegółowych informacji udziela: Izabela Fras tel. 515 139 897. Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń. Zgłoszenia przyjmujemy do końca lipca bieżącego roku.

Wpłat należy dokonywać na konto:
ZR NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego
Bank Zachodni WBK
Nr konta 36 1500 1722 1217 2006 0540 0000
Tytuł wpłaty: opłata za pielgrzymkę Częstochowa 2017 r. oraz imię i nazwisko uczestnika. Prosimy również o dopisanie nazwy wybranego miejsca noclegowego.

Istnieje możliwość dokonania wpłaty w sekretariacie ZR NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego przy al. Wojska Polskiego 113 w Szczecinie od poniedziałku do piątku w godz. 09.00 – 15.00. Termin dokonania wpłaty: 20 sierpnia 2017 r.