Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_el(&$output, $page, $depth, $args = Array, $current_page = NULL) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0
Spotkanie przewodniczących - Solidarność

Spotkanie przewodniczących

Dodano na strone 7 listopada 2019

O pozyskiwaniu nowych członków NSZZ „Solidarność” w makroregionie, złożonym z regionów Pomorze Zachodnie, Gorzów Wielkopolski i Koszalin „Pobrzeże”, rozmawiano w czwartek, w Szczecinie, w biurze Zarządu Regionu.

W spotkaniu wzięli udział: Waldemar Rusakiewicz- przewodniczący Zarządu Regionu Gorzów Wielkopolski, Wiesław Królikowski-przewodniczący Zarządu Regionu Koszalin „Pobrzeże” oraz Mieczysław Jurek i Dariusz Mądraszewski-przewodniczący i wiceprzewodniczący Zarządu Regionu Pomorze Zachodnie. W spotkaniu udział wzięły również Grażyna Balicka, sekretarz ZR i Izabela Fras, organizator związkowy.