Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_el(&$output, $page, $depth, $args = Array, $current_page = NULL) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0
Solidarny Longin Komołowski - Solidarność

29 grudnia 2017 r.,  w siedzibie NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego, została zaprezentowana książka „Solidarny Longin Komołowski” pod redakcją Sebastiana Zielonki i Artura Gałęskiego. Książka została napisana przez młodzież wybitnie uzdolnioną w ramach projektu „Solidarny Longin Komołowski” – Partner Fundacja PZU. Projekt realizowany jest przez Stowarzyszenie „Solidarni Razem”. W uroczystości wzięli udział m. in. przewodniczący Zarządu Regionu – Mieczysław Jurek, wdowa po śp. Longinie Komołowskim – Zofia Komołowska, syn Michał Komołowski, były premier RP Jerzy Buzek, były wicepremier i minister gospodarki Janusz Steinhoff. Profesor Jerzy Buzek uroczyście odczytał fragmenty książki a pierwszy egzemplarz otrzymała Pani Zofia Komołowska. Publikacja jest dostępna w siedzibie NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego w Szczecinie. W tym dniu dokonano również odsłonięcia tablicy pamiątkowej w siedzibie NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego poświęconej pamięci Longina Komołowskiego oraz obelisku ku jego pamięci w Parku Wielkich Polaków w Policach.

Więcej o projekcie: https://www.facebook.com/iku.szczecin/

Kliknij w okładkę i przeczytaj:

okladka longin