Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_el(&$output, $page, $depth, $args = Array, $current_page = NULL) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0
Poszukujemy organizatorów związkowych - Solidarność

Poszukujemy organizatorów związkowych

Dodano na strone 19 listopada 2019

Zarząd Regionu NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego poszukuje pracowników do Działu Organizacyjnego. Wymagania: wykształcenie co najmniej średnie, prawo jazdy kat. B, wysoka komunikatywność, dyspozycyjność i doświadczenie w zakresie pracy zespołowej. Przewidywany okres zatrudnienia: od 1 stycznia 2020r. Oferty należy składać osobiście lub mailowo do Grażyny Balickiej, sekretarz zarządu regionu, tel. 91 422 74 22, e-mail: sekretarz@solidarnosc.szczecin.pl