Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego

Manifestacja w Luksemburgu

Zarząd Regionu NSZZ „Solidarność” Pomorza Zachodniego informuje, że wobec decyzji Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej, zagrażających bezpieczeństwu energetycznemu naszemu kraju, organizuje wyjazd na manifestację przed siedzibą Trybunału Sprawiedliwości w Luksemburgu. Manifestacja odbędzie się w dniu 22 października 2021r.

Wyjazd planowany jest na czwartek, 21 października. Zbiórka wyznaczona jest na godzinę 18, na parkingu na Jasnych Błoniach. Początek manifestacji w Luksemburgu – godz. 10. Wyjazd do Szczecina nastąpi ok. godz. 18 w piątek, 22 października.

Wyjechać na manifestację mogą wyłącznie członkowie NSZZ „Solidarność” zgłoszeni przez przewodniczących struktur związkowych.

Do przekroczenia granic potrzebne będą:

– ważny dowód osobisty lub paszport

– europejski paszport covidowy, potwierdzający szczepienie przeciwko COVID-19

– działający telefon komórkowy z roamingiem (i najlepiej z GPS-em).

Szczegółowe informacje, dotyczące wyjazdu posiadają przewodniczący organizacji związkowych, zgłaszający uczestników wyjazdu. Formularze zgłoszeniowe są do pobrania na naszej stronie (kliknij >>> TU). Po wypełnieniu, prosimy o przesłanie ich na adres mailowy solidarnosc@solidarnosc.szczecin.pl, do 15 października 2021r.

Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie.