Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_el(&$output, $page, $depth, $args = Array, $current_page = NULL) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0
Instytut - Solidarność

INSTYTUT KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO AL. WOJSKA POLSKIEGO 113, 70-483 SZCZECIN

Instytut Kształcenia Ustawicznego jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego, wpisaną do rejestru placówek oświatowych w Szczecinie i ma swoją siedzibę przy al. Wojska Polskiego 113

Dane adresowe:

Instytut Kształcenia Ustawicznego

Al. Wojska Polskiego 113

Instytut realizuje zadania określone w Statucie IKU. Do głównych zadań należą: organizowanie kursów oraz innych form kształcenia ustawicznego prowadzonych w bezpośrednim kontakcie ze słuchaczami w formie stacjonarnej lub zaocznej, z wykorzystaniem nowoczesnych metod edukacyjnych oraz narzędzi teleinformatycznych, w oparciu o współpracę z ośrodkami edukacyjnymi i branżowymi. Placówka stawia sobie za cel zaspokojenie potrzeb społecznych w zakresie podnoszenia i doskonalenia kwalifikacji oraz uzupełnienia wiedzy i rozwoju ogólnego słuchaczy z zastosowaniem w kształceniu nowoczesnych metod, technik audiowizualnych i technologii teleinformatycznych.

Projekty:

Solidarny Longin Komołowski (zrealizowany)

Wrota Historii Regionalnej (zrealizowany)

Archiwum Rodzinne Ziem Zachodnich (w trakcie realizacji)

Solidarni z Seniorami (w trakcie realizacji)

www.facebook.com/Solidarni-z-Seniorami-1246146372185926/

Polonijna Akademia Liderów Solidarności (w trakcie realizacji)

www.facebook.com/polonijnaakademialiderowsolidarnosci/

Longin Komołowski. Człowiek Solidarności (w trakcie realizacji)

Wrota Historii Rodzinnej (w trakcie realizacji)

Dyrektor:

Artur Gałęski