Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::start_el(&$output, $page, $depth, $args = Array, $current_page = NULL) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_PageWalker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-page-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0

Warning: Declaration of shailan_CategoryWalker::end_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /wp-content/plugins/dropdown-menu-widget/shailan-category-walker.php on line 0
Akcja w sklepach Castorama - Solidarność

Akcja w sklepach Castorama

Dodano na strone 25 listopada 2019

W poniedziałek, w sklepach Castorama w całej Polsce, odbyły się akcje ulotkowe, w obronie zwolnionych związkowców.

Akcja związana jest z wydarzeniami w 9 miastach Polski, gdzie zwolnieni z pracy zostali przewodniczący organizacji związkowych NSZZ „Solidarność” przy sieci Castorama. Firma zarzuciła im działanie na szkodę firmy, poprzez umieszczanie we wpisach na portalach społecznościowych wpisów, w których piętnowali przypadki nieprzestrzegania przepisów prawa pracy i zasad BHP.

„Solidarność” uważając działanie Castoramy za bezprawne, zorganizowała akcję wręczania klientom sklepu ulotek informujących o sposobie traktowania pracowników przez pracodawcę.